VASTUUHENKILÖ Varainhankintakampanjan aloittaminen on helppoa. Valitkaa ryhmästä yksi vastuuhenkilö (18 v täyttänyt), joka sitoutuu kampanjaan ja innostaa muita ryhmäläisiä pääsemään tavoitteseen. Tavoite on tärkeä, kuinka monta tuotetta kukin myyjä myy kampanjan aikana? Vastuuhenkilön rooli on vaivaton, sillä KivaKaveri on tehnyt kaiken helpoksi.

MIKÄ MYYNTITAPA KivaKaverilla on kaksi eri myyntitapaa:  tuotteiden suoramyynti (S), tai tuotteiden myynti ennakkoon kuvastojen avulla (K). Kokemuksesta voimme kertoa, että tehokkain tapa on suoramyynti. Minimitilausmäärä on 300 € (sis. alv).

 

SUORAMYYNTI Pyydä KivaKaverilta tunnus nettikauppaan ja tee kätevästi ja nopeasti tilauksesi siellä

.

ENNAKKOMYYNTI tilaa ilmaiset kuvastot kaikille myyntiryhmän jäsenille tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella. 

 

KAMPANJA-AIKA Varainhankinnan kampanja-aika on 3 viikkoa, jonka aikana myyntityöhön osallistuvat myyvät joko tuotteita "ovelta ovelle" (suoramyynti), tai keräävät tilauksia kuvaston lomakkeelle (ennakkomyynti). Vastuuhenkilö laskee tuotteet yhteen ja tekee tilauksen kätevästi KivaKaverin nettikaupassa PYYDÄ TUNNUKSET KIVAKAVERILTA SÄHKÖPOSTILLA, kivakaverille@gmail.com.

MYYNTIPALKKIO 3 €:n myyntipalkkio kaikissa tuotteissa.

LASKU  Riippumatta myyntitavasta maksuaika on 14 vrk tilauksesta. Huom! Lasku tulostuu tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Jos sinulla ei ole tulostinta, niin lähetämme sinulle laskun sähköisesti.

TOIMITUSKULUT  JA MINIMITILAUSMÄÄRÄ Toimitus on ilmaista kaikkialle Suomeen, kun tilauksen arvo (ostohinnat sis. alv.) on vähintään 500 €. Kun tilaus on alle 500 €, on toimituskulut 30 €. Minimitilausmäärä on 300 € (sis.alv).

REKLAMAATIOT Jos tuotteessa on huomauttamista, niin voit ohjata asiakkaasi ottamaan suoraan yhteyttä KivaKaveriin, niin korvaamme viallisen tuotteen: kivakaverille@gmail.com

TILAAJALAHJA! Kun tilauksen arvo (ostohinnat) on vähintään 500 €, niin KivaKaveri lähettää kampanjan vastuuhenkilölle yllätysahjan, jonka arvo on 25 €.

Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737