Koulu varainhankinta

Varainhankinta & luokkaretki

Varainhankinta mahdollistaa elämyksiä! KivaKaveri on iloinen siitä, että koko luokka pääsee osallistumaan luokkaretkelle tai leirikouluun. Lapset ja nuoret oppivat ymmärtämään, että yhdessä tekemällä voidaan saavuttaa unelmia ja ahkeruus palkitaan. Samalla opetellaan yrittäjyyttä ja myyntitaitoja.

Tälle sivulle on kerätty linkkejä mielenkiintoisiin juttuihin, jotka liittyvät leirikouluun tai luokkaretkeen. Luokan menestyksekäs varainhankinta tapahtuu helposti ja lyhyessä ajassa, kun kampanjan suunnittelee hyvin ja vastuuhenkilö motivoi kaikki myymään yhteisen tavoitteen eteen. 

KivaKaveri mahdollistaa unelmasi luokkaretkestä tai leirikoulusta tarjoamalla rahankeräystä kivoilla, kotimaisilla ja ekologisilla tuotteilla. Mukavaa ja elämyksellistä retkeä!

Vinkkejä, linkkejä luokan yhteiselle matkalle

Näin rakennat onnistuneen leirikoulun tai luokkaretken!

MITÄ TARKOITTAA LEIRIKOULU?

Pelkkää lomaa, hauskanpitoa vai hieman myös oppimista? Leirikoulussa voi oppia paljon uutta esim. luonnosta, kulttuurista, yrittäjyydestä, kielestä.

http://leirikoululahettilas.fi/leirikoulupedagogiikka/mika-leirikoulu-on/

RETKIKOHTEITA

Paljon upeita kohteita niin Suomessa kuin ulkomailla. Muistathan, että aina ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan, sillä kotimaasta löytyy elämyksellisiä retkikohteita.

http://www.luokkis.com/luokkaretkikohteet/

http://leirikoululahettilas.fi/leirikoulutahot/leirikoulut-suomessa/

http://www.visithelsinki.fi/fi/juuri-nyt/kiertoajelut-retket-ja-opastukset/luokkaretkelle-helsinkiin#/?listing_id=52322&mode=list

Please reload

Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737