February 7, 2017

November 3, 2016

Please reload

Recent Posts

Joulupulu se visertää Hyvää Joulua!

November 3, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

Joulupulu se visertää Hyvää Joulua!

November 3, 2016

Hanni Seitsi on luonut KivaKaverille harmonisen joulukorttikokonaisuuden ja vieläpä 10 runoa, joita ei muualta saa. Aika taitavaa vai mitä? Joulurunot pääsevät kunniaan joulukuussa KivaKaverin Facebook sivuilla, jonne rakennetaan kalenteri. Muistathan siis tykätä meistä, niin pääset avaamaan jouluisia luukkuja. Mikähän runo mahtaa olla tämän joulupulun kohdalla? Mitäpä pikkulintu visertelee?

 

Mutta ennen luukkujen avausta voit kerätä rahaa luokalle tai seuralle myymällä postikortteja ja voittoa saat 5 € per paketti. Aika reilua vai mitä? Ja mikä reilumpaa, on varmaankin se, että KivaKaverin tuotteet ovat mahdollisimman kotimaisia ja työllistämme välillisesti useita ihmisiä. On hämmästyttävää huomata, kuinka niin monet tuotteet, joita näkyy varainhankinnassa, valmistetaan ulkomailla. KivaKaveri tulee siitä välillä ihan surulliseksi. Kyllä meillä Suomessa on lukuisia ihania yrityksiä, jotka tarjoavat niin hienoja tuotteita. Esimerkkinä vaikkapa Paraisten piparitehtaan Kivakaverille valmistamat sydänpiparit.

 

Mutta suomalaisuudesta vielä lisää myöhemmin. Palataan siis!

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737