Lumi on peittänyt maan!

Vihdoinkin lunta koko maassa, ainakin täällä Pääkaupunkiseudulla! Marraskuu on siis alkanut mukavan valoisasti ja pulkkamäet ovat täyttyneet innokkaista laskijoista. Lumen tulo herättelee ajatukset jouluun ja eihän siihen enää kovin pitkä aika olekaan. Itse olen jo maistellut glögiä, paistanut ensimmäiset joulutortut ja laittanut jouluvalot parvekkeelle. Aikaistako? Ei jouluihmiselle :).

Nyt on paras aika kerätä rahaa luokalle tai urheilujoukkueelle. Kaupat ovat jo täynnä joulukortteja, joten nyt kannattaa tilata KivaKaverin ihanat, ekologiset kortit, jotka on pakattu kauniiseen kartonkilaatikkoon ennenkuin ihmiset ehtivät jo ostaa omat. Laatikossa on 15 kaunista korttia ja 10 joulurunoa. Ainutlaatuinen pakkaus, joka sopii kivasti myös lahjaksi vaikkapa opettajalle.

Ja arvatkaapa mitä, pian saapuu painosta jouluiset etiketit koristamaan piparirasian kantta. Sydänaiheinen kuva on sama kuin yhdessä kortissa, joten tuotteet "mätsäävät" toisiinsa. Toivottavasti lumen tulo ei ole hidastanut postin kulkua. Laitanpa tänne kuvia heti, kun saan etiketit varastoon.

Ihanaa, lumen täyteistä päivää ja muistakaahan ulkoilla ja pulkkailla! Niin, ja tämä oli muuten ensimmäinen blogikirjoitukseni, joten annattehan anteeksi mahdollisen kömpelyyden :). Yritän kovasti luoda mielenkiintoisempaa sisältöä tulevaisuudessa, joten seuratkaapa kirjoittelua!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737