Muistathan Ystävänpäivän ja varainhankinnan!


YSTÄVÄNPÄIVÄ lähestyy! Juu, aikaa on vielä vajaa kuukausi, mutta jos haluat myydä tuotteita Ystävänpäivään ja ansaita näin rahaa luokkaretkelle tai leirikouluun, niin nyt olisi aika toimia.

KivaKaverilla on aivan ihania tuotteita lahjaksi Ystävälle: herkullisia, kotimaisia sydänpipareita ja kauniita Anna Emilia Laitisen kuvittamia onnittelukortteja. Molemmista tuotteista luokka saa 5 € per tuote.

Tilaa ilmaiset myyntikuvastot ja näytteet ja aloita kampanja, niin ehdit Ystävänpäivään. Kuvastot voit tilata täältä: http://www.kivakaveri.fi/aloita-kampanja

Ja jos olet hankkimassa rahaa urheilujoukkueelle, niin Kivakaverilla on 12 erilaista urheiluetikettiä piparirasioiden kanteen: pesäpallo, lentopallo, uinti, jääkiekko jne.

Muistathan suosia kotimaassa valmistettuja tuotteita varainhankinnassa ja opettaa samalla lapsia ja nuoria vastuullisuuteen myös kotimaisuutta kohtaan? Tiesithän, että suurin osa varainhankintatuotteista valmistetaan ulkomailla ja kotimaan varainhankinta on yllättävän ulkomaista...

Ihanaa kevään ja Ystävänpäivän odotusta. Nyt on todella hyvä aika aloittaa kampanja, sillä monet muistavat Ystäväänsä helmikuun 14. päivä!

Ystävällisesti,

Hanne

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737