Ystävänpäivä & varainhankinta


Rahaa luokalle / urheilujoukkueelle, Ystävänpäivä

Ystävänpäivä! On ilo muistaa omaa ystävää pienellä yllätyksellä ja tänä vuonna sen tein ilolla ja ylpeydellä. Posteljoonin matkaan lähti KivaKaverin omia onnittelukortteja, jotka maailmallakin tunnettu Anna Emilia Laitinen on kauniisti loihtinut KivaKaverin varainhankintaan. Uskonpa , että kortin saajat ilahtuvat kauniista kortista; kohta sen tiedän. Ehkä tulee puhelinsoitto, ehkä tekstiviesti, ehkä What´s up kilahdus, kenties postikortti...

Nykyään ihmiset lähettävät liian harvoin kortteja toisilleen. Mikä ilo siitä syntyykään, jos yllättäen postiluukusta leijailee kortti tai kirje eteisen lattialle; ihanaa, joku on muistanut minua! Ja sitten se hymy. Jokainen voisi pysähtyä usein itse aiheutetun kiireen ja sekamelskan keskellä ja miettiä kuka ansaitsee hieman hymyä elämäänsä? Onko joku läheisistäsi sairas, elääkö lapsuudenystäväsi kiireisiä ruuhkavuosia lasten kanssa, täyttääkö mummosi 90 vuotta, juhliiko työkaverisi pyöreitä vuosia? Ei se kortin kirjoittaminen vie aikaa kuin kahvikupillisen verran ja kuinka PALJON se ilahduttaa kortin saajaa. Kortin hankkiminenkaan ei ole työlästä, jos hankkii itselleen luokan tai joukkueen varainhankintakampanjassa KivaKaverin onnittelukorttipakkauksen, jossa on yhteensä 1o ihastuttavaa onnittelukorttia. Ja niitä ei muuten saa mistään muualta!

Mitäpä herkkuja tarjoaisi ystäville tai lapsille nyt Rakkauden päivänä? Minä tiedän. Ihania, vaaleanpunaisia sydänpipareita! Muutaman voin varastosta ottaa juhlan kunniaksi, eikös niin? On niitä vielä ihan vähän jäljellä. KivaKaverin ystävänpäiväkampanja oli menestys, kiitos! Lukuisat luokat ja urheilujoukkueet keräsivät rahaa kotimaisilla, kuorrutetuilla sydänpipareilla ja rahaa kilahti luokan/joukkueen kassaan kivasti: 5 € per rasia. KivaKaveri on iloinen, sillä ystävänpäiväkampanja auttoi varmasti monia tahoja kohti unelmiaan.

Ystävänpäiväkampanjasta tehdään perinne! Mikä olisikaan parempi varainhankintatuote Ystävänpäivään kuin kauniit ja niin herkulliset sydänpiparit? Nam. Ja kortit ystäville.

Ja nyt lähden itse herkuttelemaan lasteni kanssa sydänpipareilla. Ihanaa ja herkullista YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille KivaKaverin ystäville!

Rahaa luokalle / urheilujoukkueelle, ystävänpäivä

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737