Kevät saapuu, luokkaretki lähestyy!


Hiihtoloma on osalla lapsista takanapäin ja osalla vielä iloisesti edessä. Kevät on näyttäytynyt jo useana päivänä ja aamuisin lintujen viserrys ilahduttaa töihin ja kouluun matkaavia. Tiedätkö mitä, kevät on lähellä?

Luokkaretki ja/tai leirikoulu lähestyy! Tai ehkäpä joukkueen kisamatka, jota varten on niin paljon harjoiteltu? Nyt on paras aika aloittaa luokan tai joukkueen varainhankintakampanja ja kerätä rahaa retkikassaan. Moni vanhempaintoimikunnan jäsen tai joukkueenjohtaja miettii varmasti parhaillaan kuumeisesti, millä ihmeen konstilla saisi kerättyä rahaa luokkaretkelle, leirikouluun tai kisamatkaan. Jotain uutta pitäisi olla, sillä ostajat ja myyjätkin ovat varmasti kyllästyneet samoihin tuotteisiin, joita vuosi vuodelta myydään koulujen ja urheiluseurojen välityksellä. Jotain uuttako?

Tiesitkö, että KivaKaveri välittää Suomessa valmistettuja tuotteita luokan ja joukkueen varainkeruuseen? Tuotteet ovat uusia ja kivoja. KivaKaverin valikoimissa on tuotteita, joita voidaan ostaa lahjoiksi kevään ja kesän juhliin. Eli yksi ostaja voi ostaa kuvastosta useita tuotteita eri tarkoituksiin. Arkikäyttöön on Suomessa valmistettua laadukasta ja ihanan tuoksuista käsisaippuaa, mutta pakkaus on niin keväisen raikas, joten se on ilo antaa myös lahjaksi vaikkapa kesämökkikyläilyllä. Ja aina on juhlia, joihin pitää hankkia kauniita herkkuja ja mikäpä sen kauniimpi kuin Suomessa leivottu, sokerikuorrutteinen sydänpipari! Ja onnittelukorttejakin löytyy moniin kevään ja kesän juhliin. Kaikkea tätä kivaa, tarpeellista ja kaunista saa vain KivaKaverilta, ei mistään muualta. Ja myyntivoitto on aina 5 € per tuote. Reilua vai mitä?

Useat luokat ja joukkueet ovat keränneet rahaa myymällä KivaKaverin varainhankintatuotteita. Ja ansiot ovat olleet huikeita, yli tuhansia euroja! Ja samalla ollaan tuettu useita kotimaisia yrityksiä. KivaKaveri ja lukuisat suomalaiset yhteistyökumppanit kiittävät!

Jos haluat jotain uutta ja jotain kotimaista, niin tilaapa myyntikuvastot tästä kaikille myyjille ja aloita vaivaton varainhankintakampanja KivaKaverin tuotteilla. Ihanaa kevään odotusta!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737