February 7, 2017

November 3, 2016

Please reload

Recent Posts

Joulupulu se visertää Hyvää Joulua!

November 3, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

Vastuullista varainhankintaa

February 3, 2018

Saippuaa, saippuaa, saippuaa. Sitä tarvitaan käsien pesuun, kasvojen puhditukseen tai vaikkapa saippuakuplien tekoon! Kyseessä on tuote, jota näkee paljon kauppojen hyllyillä, kosmetiikkaosastoilla tai vaikkapa varainhankinnassa. Tiesitkö, että KivaKaverin omenakaramelli-saippua on tuotettu vastuullisesti Suomessa? Näin ei suinkaan tapahdu kaikkien saippuoiden kohdalla. Kun myyt varainkeruukampanjassasi KivaKaverin saippuaa, niin voit olla varma siitä, että käsissäsi on hyvä saippua, joka on valmistettu kotimaassa ammattitaitoisesti ja parhaimpia sekä turvallisimpia raaka-aineita käyttäen. KivaKaverin omenakaramellin tuoksuinen saippua on tutkittu tarkoin ja se on niin hellävarainen, että sillä voi pestä myös kasvot. Ja kokemuksesta kirjoittaja voi kertoa, että saippua on erittäin tehokas, vaikka onkin hellävarainen: sillä lähtee helposti vahvimmatkin meikit ja pinttyneenkin lian saa helposti sormista pois. KivaKaverin saippua on ollut suosittu taitoluistelijoiden keskuudessa, sillä vahva kisameikki putsaantuu kätevästi tämän saippuan avulla.

 

Kevät saapuu ja vihreä on taas muodissa! KivaKaverin saippua sopii nyt trenditietoisen kylpyhuoneeseen: on kukkia, on vihreää. Tässäpä siis kiva vinkki kevään varainhankintaan kouluille ja urheiluseuroille.

 

Vihreää ja raikasta kevään odotusta!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Koulu varainhankinta

kivakaverille(@)gmail.com

Y-tunnus: 2922079-5

P. 040 350 4737